Holistisk vård och naturlig healing

Har du några funderingar? Vi har svaren!

Här har vi samlat några vanliga frågor och svar om Angel Reiki. Om du inte hittar svaret på din fråga är du välkommen att kontakta oss för mer information.

Vad innebär Angel Reiki och hur kan det hjälpa dig?

Angel Reiki är vår tolkning av Reiki som fokuserar på helhetssynen på välbefinnande. Vi behandlar inte bara symptomen utan även de underliggande orsakerna, och tar hänsyn till kropp, sinne och själ för optimal balans.

Vilka olika behandlingsmetoder använder ni inom Angel Reiki?

Vi använder en kombination av Reiki och naturliga metoder för att främja hälsa. Våra metoder inkluderar energihealing, meditation, andningsövningar samt kost- och livsstilsrådgivning.

Vad kan jag förvänta mig under en Angel Reiki-session?

Under en Angel Reiki-session tar våra terapeuter tid att lyssna på dina bekymmer och målsättningar. De skapar en individuell behandlingsplan som passar dina behov och sessionerna kan inkludera energihealing, massage, meditation och rådgivning.

Hur kan jag boka en Angel Reiki-session?

Du kan enkelt boka en Angel Reiki-session via vårt online-bokningssystem på vår webbplats. Välj den behandling du är intresserad av och se våra lediga tider. Du kan också kontakta oss via telefon eller e-post för att boka.

Angel Reiki Kontaktinformation

Kontakta oss för personlig och professionell vägledning inom Angel Reiki.